top of page

FEJLESZTÉSEK

Nyomtató (megszemélyesítés) technológia váltás

A nyomtató technológia fejlesztése keretében 2018-ban elindult egy beszerzési folyamat, melynek eredményeként 2.db. InkJet nyomtató sor került telepítésre:

  • Fülöpszállás-on (2019 október) és

  • Budapest-en (2020. január).

  • Budapesten üzembe állításra került, egy második InkJet nyomtatósor (2021. augusztus), így jelenleg 3 db. nyomtatósorral rendelkezünk.

Az InkJet színes nyomtató sorok meg vannak osztva a központi és a tatalék telephelyen, így ha a központi telephelyen lévő nyomtató sorral bármi hiba (katasztrófa helyzet) történne, akkor a nyomtatások a tartalék telephelyen elvégezhetők. A tartalék gyártó telephelyen 1. db. íves lézer nyomtatót és 1.db. komplex borítékoló sort is készenlétben tartunk.

A Központi telephelyen 2 db. InkJet nyomtató sor áll rendelkezésre, a Tartalék telephelyen lévő nyomtató sor is használható, de ezt csak végszükség esetén szeretnénk igénybe venni, hogy a Központi telephelyen az InkJet nyomtató sor kiesése ne okozzon fennakadást az üzletmenet folytonosság biztosításában.

Az InkJet technológia a megszemélyesítéssel (változó adatok) egy időben (egy menetben) alkalmas az alapnyomatok felhelyezésére és akár mellékletek belenyomtatására is, így az alapnyomatok változtatása a Megrendelőink részére egyszerűbbé és gazdaságosabbá teszi, sőt a küldeménybe (boríték) kerülő bármelyik lap tartalmazhat változó (megszemélyesített) adatokat.

Gépi borítékolási rendszer technológia váltás

Az új berendezés: Bluecrest Rival, az előfeldolgozott nyomtatványok össze-hordását és borítékolását végzi. A rendszer alkalmas tekercses alapú egy névre megszemélyesített nyomtatvány össze-olvasására plusz 3 további melléklet egyidejű beborítékolására.

A rendszer Fájl-, és küldemény-követő rendszere alkalmas (bővítése folyamatban) a küldemények visszaolvasására és a bennük lévő lapok számának LOG fájlba való írására.

A rendszer (2 gépsor) telepítése megtörtént 2021. szeptemberében, a beüzemelése folyamatban van. Terveink szerint még 2021 végéig, napi üzembe állítása megtörténik.

bottom of page