© DRESCHER Magyarországi Direct Mailing Kft.

  • LinkedIn Basic Black

 SZOLGÁLTATÁSOK    

Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft.

DM

  Vállalatunk fő tevékenysége az üzleti mailing (DM) teljes körű lebonyolítása.  

Az adatok bizalmasságát és sértetlenségét automata feldolgozó rendszer biztosítja. Az állományok teljes életciklusát - az érkeztetéstől az archiváláson át a törlésig - egy munkafolyamat kezelő, tájékoztató és felügyelő rendszer, a DokuFlow végzi, amely a Drescher saját fejlesztése:.

 

 Ofszet Nyomdai üzletág 

 

Rotációs ofszet nyomógépekkel rendelkezünk, melyek a tekercses és a leporellós kirakás mellett íves kiszereléssel is képesek dolgozni.

 

 

 Direct Mailing üzletág 

 

Direct mailing üzemünk rendelkezik leporelló és íves ipari lézernyomtatókkal (OCÉ és Canon). Ezeken történik a megszemélyesítés, mindegyik gép alkalmas szimplex és duplex üzemmódra. 

A borítékolást KERN borítékoló rendszerekkel végezzük. (KERN-2000-s és KERN-2500-as).

Kiegészítőgépek: vágó, tömbvágó és hajtogató berendezések (BÖWE, Wohlenberg).

Fejlesztésünk (EU-s támogatással) eredményeképpen beüzemelésre került Fülöpszálláson a Screen Trupress520 színes inkjet nyomógép, amely egyben DRP (háttér) megoldásként is szolgál.

 

 Informatikai üzletág 

 

Gyakorlatilag bármilyen bejövő adatformátumot tudunk fogadni és feldolgozni. Ahol nem AFP állományt kapunk, cégünk saját szoftveres szakemberei állítják elő a megfelelő nyomtatási képet és az OMR kódolást. Az adatok feldolgozásán, a számla vagy nyomatkép megjelenítésén túl legtöbb megbízónk részére fejlesztéseket is végzünk, valamint ajánlunk külön informatikai szolgáltatásokat, úgymint hiteles (elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott) elektronikus másodpéldány előállítása.

A tároló infrastruktúra biztosítása a másodpéldányok megőrzéséhez a Drescher Archív rendszerben.

A saját brand alatti (szolgáltató saját honlapjába épülő) elektronikus számlabemutatási megoldás biztosítása Ügyfeleink számára, valamint egyéb elektronikus számlázással kapcsolatos informatikai megoldások.

 Eszközpark 

A DM gyártás és egyéb kapcsolódó informatikai feladatok ellátáshoz szükséges eszközpark a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. saját tulajdonában áll. HW eszközök tekintetében az egyes eszközcsoportok (munkaállomások, szerverek, hálózati eszközök, stb.) esetében alapelv a homogén állomány kialakítása, így a HW eszközök megfelelő rendelkezésre állása a megfelelő tartalék-eszközök biztosításával megoldott.

A gyártásban használt szoftverek mindegyikére a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. rendelkezik a megfelelő (jellemzően örökös és korlátlan) licensszel, melyek folyamatos követése az egyes szoftverekre vonatkozó követési (támogatási, support) szerződésekkel biztosított.