top of page

 SZOLGÁLTATÁSOK    

Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft.

DM

Orsi.jpg
Szerver.jpg
Bluecrest_Rival-2.JPG

  Vállalatunk fő tevékenysége az üzleti mailing (DM) teljes körű lebonyolítása - RÉSZLETESEN  

Az adatok bizalmasságát és sértetlenségét automata feldolgozó rendszer biztosítja. Az állományok teljes életciklusát - az érkeztetéstől az archiváláson át a törlésig - egy munkafolyamat kezelő, tájékoztató és felügyelő rendszer, a DocuFlow végzi, amely a Drescher saját fejlesztése.

 Ofszet Nyomdai üzletág - RÉSZLETESEN 

 

Rotációs ofszet nyomógépekkel rendelkezünk, melyek a tekercses és a leporellós kirakás mellett íves kiszereléssel is képesek dolgozni.

 Direct Mailing üzletág - RÉSZLETESEN 

  

Direct mailing üzemünk rendelkezik leporelló és íves ipari lézernyomtatókkal, továbbá InkJet színes nyomtatókkal. Ezeken történik a megszemélyesítés, mindegyik gép alkalmas szimplex és duplex üzemmódra. 

A borítékolást KERN borítékoló rendszerekkel végezzük.

Kiegészítőgépek: vágó, tömbvágó és hajtogató berendezések).

Fejlesztésünk (EU-s támogatással) eredményeképpen beüzemelésre került Budapesten és Fülöpszálláson is a Screen Trupress520 színes inkjet nyomógép, amely egyben DRP (háttér) megoldásként is szolgál.

 Informatikai üzletág - RÉSZLETESEN 

 

Gyakorlatilag bármilyen bejövő adatformátumot tudunk fogadni és feldolgozni. Ahol nem AFP állományt kapunk, cégünk saját szoftveres szakemberei állítják elő a megfelelő nyomtatási képet és az OMR kódolást. Az adatok feldolgozásán, a számla vagy nyomatkép megjelenítésén túl legtöbb megbízónk részére fejlesztéseket is végzünk, valamint ajánlunk külön informatikai szolgáltatásokat, úgymint hiteles (elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott) elektronikus másodpéldány előállítása.

A tároló infrastruktúra biztosítása a másodpéldányok megőrzéséhez a Drescher Archív rendszerben.

A saját brand alatti (szolgáltató saját honlapjába épülő) elektronikus számlabemutatási megoldás biztosítása Ügyfeleink számára, valamint egyéb elektronikus számlázással kapcsolatos informatikai megoldások.

 Eszközpark - RÉSZLETESEN 

A DM gyártás és egyéb kapcsolódó informatikai feladatok ellátáshoz szükséges eszközpark a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. saját tulajdonában áll. HW eszközök tekintetében az egyes eszközcsoportok (munkaállomások, szerverek, hálózati eszközök, stb.) esetében alapelv a homogén állomány kialakítása, így a HW eszközök megfelelő rendelkezésre állása a megfelelő tartalék-eszközök biztosításával megoldott.

A gyártásban használt szoftverek mindegyikére a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. rendelkezik a megfelelő (jellemzően örökös és korlátlan) licensszel, melyek folyamatos követése az egyes szoftverekre vonatkozó követési (támogatási, support) szerződésekkel biztosított.

bottom of page