top of page

           RÓLUNK           

Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft.
ÜgyvIg.jpg
Előtér.jpg

1991 óta végzi ügyfelei részére különböző számlakivonatok, ügyféldokumentumok, reklámnyomtatványok és DM küldemények gyártását. Rendszerünk kialakításánál alapvető szempont volt a munkafolyamatok maximális nyomon-követhetősége mellett a lehető legnagyobb adat- és üzembiztonság megteremtése. Emellett folyamatosan törekszünk egy minél összetettebb szolgáltatás biztosítására, hiszen célunk ügyfeleink igényeinek minél átfogóbb kielégítése.

  • Vállalatunk fő tevékenysége az „üzleti mailing" (DM) teljes körű lebonyolítása. Megrendelőink első sorban bankok, biztosítók, közszolgáltatók és telekommunikációs cégek, szolgáltatásaink a nyomtatványok, alapanyagok gyártásától a megszemélyesítésen és borítékoláson át az expediálására és szállítására is kiterjednek.

  • Mindennek alapjául szolgáló adatállományok feldolgozásához és ezen adatok megfelelő védelméhez jelentős saját informatikai háttér áll rendelkezésünkre. Külön erre a célra fejlesztett szoftverekkel dolgozunk, melyek folyamatosan, illetve igény szerint frissülnek. Ehhez kapcsolódóan lehetőség van az általunk nyomtatott ügyféldokumentumok archiválására is – személyre szabott felületen biztosított online hozzáféréssel –, továbbá szerepel szolgáltatási kínálatunkban az elektronikus számlaküldés, melyet a hatályos adó- és jogszabályoknak megfelelő szabvány szerint végzünk.

  • Saját fejlesztésű környezet- és minőségirányítási, valamint információbiztonsági irányítási rendszerünkön keresztül vállalatunkban folyamatos a gyártásfelügyelet és -ellenőrzés. Kiemelt ügyfeleinkkel minden esetben külön ügyfélkapcsolati menedzser foglalkozik, tájékoztatást adva a feldolgozások aktuális állapotáról.

bottom of page