top of page

   GÉPPARK BEMUTATÁSA   

Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft.
PS_440.jpg

OCÉ PS440 Duplex

PS_156.jpg

OCÉ VarioPrint

inkjet4.jpg

Screen Trupress520 InkJet

KERN.jpg

KERN 2500

Bluecrest Rival

Bluecrest_Rival-2.JPG

Megszemélyesítés - Lézer nyomtatók

OCÉ Pagestream 440 lézernyomtató - 2.db. duplex sor

Teljesítmény: 880 nyomtatott A4 lap/perc , 440 duplexen nyomtatott A/4 lap/perc sebességgel.

Jelenleg két gyártósor (2 x 2db PS440 nyomtató, sorba kötve) áll rendelkezésünkre a tekercses, illetve leporelló alapú nyomtatványok egyedi megszemélyesítéséhez. Gépeink leporellós nyomtatványok nagytömegű feldolgozását végzik 300 dpi (duplex) felbontással, 200-240°C fokos fixálási hőmérséklettel.

A leporellós duplex nyomtatást a gyártósorok egy fordító egységgel történő kiegészítése teszi lehetővé, melyek így ikerrendszert képeznek. A gépek egyénileg szimplex üzemmódban is képesek működni.

OCÉ Pagestream 500 lézernyomtató - 1.db.

Teljesítmény: 1000 nyomtatott A4 lap/perc  sebességgel.

Tekercses, illetve leporelló alapú nyomtatványok, nagytömegű egyedi megszemélyesítéséhez, és a Magyar posta tértivevény nyomtatványok, nagytömegű egyedi megszemélyesítéséhez, 600 dpi (szimplex), 200-240°C fokos fixálási hőmérséklettel.

 

OCÉ VarioPrint lézernyomtató - 4 db.

Teljesítmény: 170 lap/perc (A/4)

Nyomtatványok nagytömegű feldolgozását végzi 600 dpi felbontással, 180-220°C fokos fixálással. A nyomtató elő- és hátoldal egyidejű nyomtatására képes plusz kiemelő szín opcióval. 4.db. A4/A3 bemeneti tálcával.

OCÉ Pagestream 158 íves - 1.db. + 1.db. (Fülöpszállás)

Teljesítmény: 158 lap/perc (A/4)<

Nyomtatványok nagytömegű feldolgozását végzi 600 dpi felbontással, 180-220°C fokos fixálással. A nyomtató elő- és hátoldal egyidejű nyomtatására képes, plusz kiemelő szín opcióval. 4.db. A4/A3 bemeneti tálcával.

 

CANON IRAC 9070 Pro - 1.db.

Teljesítmény: 70 lap/perc (A3)

Kis- és közepes példányszámú színes nyomtatványokat készít egyedi nyomdai minőségben, megszemélyesítéssel, 2400 dpi felbontással. 2.db. A3/A4 bemeneti tálcával.

Megszemélyesítés és alapnyomat - színes inkjet nyomógép

Screen Trupress520 színes InkJet nyomógép 2.db.  (Budapest)

Screen Trupress520 színes InkJet nyomógép 1.db. (Fülőpszállás, DRP)

Teljesítmény: 440 lap/perc (A3), CMYK (4 szín color), a gépsorok teljes mértékben azonos kiépítésűek.

Legmodernebb gépeink, melyek nagy mennyiségű színes, megszemélyesített nyomat előállítására képesek – ún. white-paper technológiával. Ezen gépek használatával nincs szükség nyomdai előkészítésre, a bemeneti formátum a fehér  papír.

A nyomtatók dinamikus perforálóművel rendelkeznek, melyek a csekkes és bankos számlalevelek egy spool-ban történő nyomtatását teszik lehetővé, ezzel optimalizálva a további feldolgozásokat.

 

Borítékolás - borítékoló gépek

KERN MULTIMAILER 2500 borítékológép - 7 db. +  1.db. (Fülöpszállás)

Átlagos teljesítmény: 11.000 boríték/óra

Az előfeldolgozott nyomtatványok összehordását és beborítékolását végzi. A rendszer alkalmas 3 különböző alapú, egy névre megszemélyesített nyomtatvány összeolvasására, valamint további 5 melléklet egyidejű beborítékolására.

A számítógépes vezérlés lehetőséget biztosít a bonyolultabb feladatok elvégzésére, a beállított rendezettség biztos megtartására, 100%-ban garantáltan hibátlan borítékcsomagok összeállítására. A gép teljesítménye változó, első sorban az elvégzendő feladat bonyolultságától függ.

Bluecrest Rival borítékológép - 2 db.

Átlagos teljesítmény: 12.000 boríték/óra

Az előfeldolgozott nyomtatványok összehordását és beborítékolását végzi. A rendszer tekercs alapú, egy névre megszemélyesített nyomtatvány összeolvasására, valamint további 3 melléklet egyidejű beborítékolására.

A számítógépes vezérlés lehetőséget biztosít a bonyolultabb feladatok elvégzésére, a beállított rendezettség biztos megtartására, 100%-ban garantáltan hibátlan borítékcsomagok összeállítására. A gép teljesítménye változó, első sorban az elvégzendő feladat bonyolultságától függ. A borítósorok alkalmasak a küldemények nyomon követésére (fájlkövetés), a borítékolás során minden borítékról a küldemény azonosítót, valamint a borítékba kerülő lapokat visszaolvasása és egy LOG fájlba kiírja. Ez a funkció bevezetése folyamatban van.

Küldemények automatikus visszaolvasása, azonosítása

A KERN Borítékoló rendszereinket a 2009-es év folyamán saját fejlesztésű vonalkód visszaolvasó rendszerrel szereltük fel. Az olvasóval történő ellenőrzés lehetővé teszi egyrészt a pontos darabszám ellenőrzést, másrészt az adatbázissal való fájl-szintű egyeztetés során a darab szerint történő azonosítást (hiány/duplázás kiszűrése).

A Bluecrest Rival borítékoló rendszer gyárilag alkalmas küldemény és beltartalmának azonosítására, fájlkövetéssel végig követhető a küldemények gyártási útja és beltartalma. LOG fájlba gyűjti és menti a küldemények azonosítóját (visszaolvasással) és a küldeménybe kerülő lapok azonosítóit.

bottom of page